Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Zarobek Calypso2 s2 :) w noc 500kk

MichalTechnikxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzisaj chciałem wam pokazać mały tut na zarobek kaski wiec tak co nam bedzie potrzebne:)

Modzik z tej oto strony

http://www.metin2mod.tk/ml2010sf.html

Oraz ServerInfo :)

http://speedy.sh/4AEHf/serverinfo.py

Scan

https://www.virustotal.com/pl/file/3d862efa1ce1d2ffe6684a27db5695dc76f3e79a73583f7d3390dbed355ad174/analysis/1367485848/

Kiedy Już pobierzemy moda wystarczy podmienic serverinfo i tyle :)

Kiedy już to zrobilśmy logujemy się do gry poprzez metina

Jak już jestesmy zalogowani podchodzimy do npc handlarz bronia i wpisujemy /bot oto ustawienie bota ponizej ss

sadasdasds.jpg

Takiego fmska kupimy od 50-80kk

1 kontem przez noc zarobimy okolo 500kk
Licze na Like
Opublikowano

Mógłbyś napisać ze serverinfo ja robiłem ^ ^

Troszke ciulowe opcje,lepiej jechać na standardowej liczbie czasu 0.5 niż ma ciebie kickac.

Kiedy już to zrobilśmy logujemy się do gry poprzez metina

Można wejść inaczej?

Opublikowano

To nie jest zarobek tylko bot zmień tytuł poradnik jak włączyc yang buga na cl2 bo jak tak wygląda twój zarobek to kurwa masz ciekawą gre siedzenie na necie caly czas kupienie eq z kasy która została zbugowana i to jest koniec gry bo wszystko już masz -_-

Opublikowano

To troche psuje grę ponieważ nabijesz te 1kkk przez noc i wykupisz wszystko i co z dropieniem robieniem eq?

Jak kto woli ja używam jak mi do czegoś brakuje kilku kk.

Opublikowano

To troche psuje grę ponieważ nabijesz te 1kkk przez noc i wykupisz wszystko i co z dropieniem robieniem eq?

Jak kto woli ja używam jak mi do czegoś brakuje kilku kk.

ja tak samo do ku uzywałem zeby wbic na g1 no i na fmska :p

Opublikowano

Ciekawe, czy GM'i sie zorientują, że noob-chary 1 lvl mają po 1kkk yang ;d Przydatne, już nabijam kase na dwóch kontach :)

Opublikowano

gmhq5mn.png

Opublikowano

Nie działa mi nowe serwerinfo

Dziala , sa kropki ale dziala :)

4uc581.jpg

Opublikowano

Działa to na pl ?

Nie nie działa. Ten bug tylko jest na calypso s2 :)

gmhq5mn.png

Opublikowano

Problem jest tylko taki ,ze loga co kilkanaście min ,a kasa leci dosyć wolno. Czasem się jeszcze ten bot zbuguje i wtedy wystarczy się zalogować ,ale ustawianie go bardzo męczy.

Wiecie może czy jest na to jakiś sposób , myk , aby to działało prawidłowo? Przynajmniej aby ograniczyć częstość kicków.

Opublikowano

No bo za szybko ustawiliście timer 0,2 to zbyt dużo. :D Polecam 0,5 ;>

To chyba nie robi bo i tak loga ;/.

Na serwach ------------------- kaN

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...